Uw gegevens

HartslagNu

Als burgerhulpverlener in Amersfoort heeft u uw persoonlijke gegevens ingevoerd in ons alarmeringssysteem HartslagNu. Via dit systeem wordt je door de 112-meldkamer gealarmeerd. Zorg dus dat deze gegevens actueel zijn. Je kunt je gegevens aanpassen door in te loggen bij https://mijnhartslagnu.nl

Log in met je e-mailadres en het door jou bedachte wachtwoord. Hier vind je ook een link om je wachtwoord te resetten als je dat vergeten bent.

Hier kun je jouw beschikbaarheid opgeven.

Je kunt hier ook opgeven of u gealarmeerd wilt worden op basis van je woonadres en/of werkadres, of op basis van je actuele lokatie (zet hiervoor gps aan; deze instelling komt in de plaats van oproep op basis van uw woon- of werkadres).

Beschikbaarheid voor inzet

  • Stel je algemene beschikbaarheid in via mijnhartslagnu.nl (liefst “altijd beschikbaar”)
  • Ben je tijdelijk niet beschikbaar? Zet in de app Niet storen op “Aan”.
  • Word je opgeroepen en kan je niet? Reageer dan dat je niet gaat.

Registratie problemen bij HartslagNu

Bij problemen met uw registratie bij HartslagNu kunt u contact opnemen met HartslagNu. Kijk op www.hartslagnu.nl

Kom je er niet uit? Mail ons dan op databeheer@reanimatienetwerk-amersfoort.nl

Herhalingscursus: pas je gegevens aan anders ben je niet meer oproepbaar

Heb je een herhalingscursus gevolgd? Werk dan je certificeringsgegevens bij. Doe dit in ieder geval een keer per twee jaar. Zet een herinnering in je agenda.

Professional?

Ben je beroepshalve opgeleid om te reanimeren (medische beroepen, politie, brandweer, bedrijfshulpverlener) en krijgt je regelmatig intern trainingen, pas dan dan toch – bij voorkeur – tenminste eenmaal per jaar uw laatste trainingsdatum aan in het systeem? Anders word je door het systeem van HartslagNu na enige tijd (en na aanmaningen) op “niet oproepbaar” gezet en word je niet opgeroepen en mogelijk straks bij de migratie helemaal uit het systeem verwijderd.

Pas je laatste trainingsdatum in ieder geval een keer per twee jaar aan. Zet een herinnering in jew agenda.

Problemen met uw registratie: neem contact op met HartslagNu of met databeheer@reanimatienetwerk-amersfoort.nl


Herhalingscursus of basiscursus?

Je kunt een herhalingscursus volgen zolang je een nog niet (al te lang) verlopen certificering heeft. Heb je jouw laatste cursus lang geleden gedaan, dan moet je opnieuw een basiscursus volgen. Bij onze herhalingscursussen beginnen we met een test om te kijken of u het protocol nog kent en hoe de kwaliteit van je reanimaties is. Wij doen dit met moderne poppen die de QCPR (Quality of CPR = reanimatie) meten. Wij focussen dan de cursus op het verbeteren van die kwaliteit, indien nodig, en verdiepen je kennis.

Onze cursusagenda

Onze actuele cursusagenda met basis- en herhalingscursussen staat online op onze cursuswebshop. Je kunt hier ook boeken en betalen.  Je kunt specifieke cursusinformatie krijgen door te mailen naar cursusinfo@reanimatienetwerk-amersfoort.nl.