Verlopen certificaat in HartslagNu

Je reanimatiecertificaat is verlopen of verloopt binnenkort

Beste burgerhulpverlener,

Wij beheren als partner van HartslagNu het netwerk van AED’s en burgerhulpverleners in de gemeente Amersfoort. Daarom krijg je van ons dit bericht.

Volgens de gegevens die je hebt ingevoerd in mijnhartslagnu.nl is je reanimatiecertificaat verlopen of verloopt deze binnenkort. Je wordt niet meer opgeroepen als je een verlopen certificaat in het systeem hebt staan.

HartslagNu gaat bovendien na bepaalde tijd (en na een aantal herinneringen) over tot het verwijderen van profielen van burgerhulpverleners zonder geldig reanimatiecertificaat.

We vragen je dan ook dringend om te controleren of de geldigheidsdatum van je certificaat nog klopt. Heb je recent een herhalingscursus gevolgd? Werk de geldigheidsdatum van je certificaat dan bij.

Kan je je HartslagNu account niet meer in? Laat dan een bericht achter via https://mijnhartslagnu.nl/#/page/contact of bel naar 088 002 7000.

Heb je een medisch beroep of werk je bij een officiële hulpdienst en word je op je werk regelmatig getraind? Wist je dat je dan de geldigheid van je reanimatiecertificaat op 5 jaar kunt zetten? Doe dat dan meteen! Zo blijf je oproepbaar.

Is je certificaat verlopen? Dan vragen we je om een herhalingscursus te volgen. Dit kan bij:

Is je certificaat langer dan 3 maanden verlopen? Dan moet je bij de meeste opleiders opnieuw een basiscursus volgen.

Wij hopen dat je de geldigheidsdatum van je reanimatiecertificaat snel aanpast, zodat je weer oproepbaar wordt bij een hartstilstand in je directe omgeving!